Starpdisciplināra konference “Skolas vecuma bērnu redzes funkcijas un lasītprasme”

Mums ir tas gods izziņot Latvijas Optometristu un optiķu asociācijas un Latvijas Logopēdu asociācijas kopīgi organizētu starpdisciplināru konferenci “Skolas vecuma bērnu redzes funkcijas un lasītprasme”, kas notiks 2024. gada 23. augustā Latvijas Universitātes Dabas mājā Jelgavas ielā 1, Rīgā, Magnum auditorijā.

Tātad šovasar ierastā brīvās formas LOOA vasaras semināra vietā izglītosimies kopā ar logopēdiem pilna apmēra konferencē. Konferences saturs veidots saistošs gan redzes aprūpes speciālistiem, gan logopēdiem. Un cerams dzims arī jaunas un vērtīgas pazīšanās starp dažādiem speciālistiem. Šeit lejupielādējama konferences programma.

Aicinām apmeklētājus pieteikties šajā anketā: https://ej.uz/redzeunlasitprasme līdz 9. augustam vai vietu ierobežojuma sasniegšanai.

Konferencei ir noteikta dalības maksa 15 eur apmērā (visiem dalībniekiem neatkarīgi no piederības kādai no abām asociācijām). Dalības maksu nepieciešams maksāt ar pārskaitījumu tikai pēc apstiprinājuma saņemšanas anketā norādītajā e-pastā.

Par dalību konferencē tiks piešķirti 7 TIP.

Uz tikšanos konferencē!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *