LOOA 30. kongress

Mums ir tas gods aicināt visus LOOA biedrus apmeklēt gada svarīgāko un atbildīgāko pasākumu – kongresu 2024. gada 24. martā LU Zinātņu mājā Jelgavas ielā 3, Alfa auditorijā (tikai klātienē).

Reģistrācija un informatīvo stendu apskate sāksies no 9:00, kongress tiks atklāts 10:00. Programmā paredzēts pārskats par asociācijas darbību iepriekšējā gadā, informācija par jaunumiem nozarē – optiku darbības noteikumu projekts, jauna konkursa – optikāru olimpiādes uzsaukums, jaunumi no optikas izstādes “100 % Optical” Londonā, konkursa “LOOA gada optometrists 2023” noskaidrošana un citi referāti. Šeit lejupielādējama kongresa programma. Par dalību kongresā tiks piešķirti 8 TIP.

Būs aktuāli un  interesanti, tādēļ laipni aicinām LOOA biedrus pieteikties dalībai kongresā līdz 15. martam šajā anketā.

Ļoti svarīgi, lai visi, kas vēlas ierasties, piesakās anketā, un tie, kam plāni mainās, līdz 15. martam censtos paziņot par atteikumu uz asociācijas e-pastu, lai mums izdotos savlaicīgi aplēst korektu dalībnieku skaitu, kas palīdz adekvāti plānot pusdienu pauzes izmaksas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *