Latvijas Optikāru olimpiāde ir noslēgusies

2024. gada 8 maijā LU Rīgas Medicīnas koledžā norisinājās pati pirmā Latvijas Optikāru olimpiāde. Zelta medaļu ieguva optometrista asistents Uvis Alonderis, sudraba medaļu ieguva optometrista asistente Liene Podreza, savukārt bronzas medaļu ieguva optiķe Ieva Degtere.

Suminām arī pārējos drosmīgos olimpiešus – Guntu Ješinsku, Tatjanu Mihailovu, Līvu Mīlenbergu, Kristu Motivāni un Ilutu Vutnāni, kas ļāvās šim piedzīvojumam un pārbaudījumam!

Šajā jaunajā konkursā piedalījās 8 olimpieši – drosminieki no dažādiem optikas saloniem Latvijā. Visas dienas garumā tika veikti dažādi profesionāli uzdevumi, kas pārbaudīja optikāru (tas ir, optometrista asistentu, optiķu, optikas konsultantu vai pārdevēju) zināšanas prasmes, precizitāti, izveicību un spējas pielāgoties dažādiem [redzes] apstākļiem. Vēlreiz paldies drosmīgajiem dalībniekiem, kas izlēma piedalīties šajā pasākumā, kā arī Optikāru olimpiādes tik pat drosmīgajiem žūrētājiem – Evitai Kassalietei, Kristīnei Detkovai, Edijam Ozolam-Ozoliņam, Jolantai Laugalei, Anastasijai Medvedevai un Intai Fedotovai.

Uz tikšanos nākamgad!

Visus fotoattēlus 2 nedēļu garumā iespējams lejupielādēt šeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *